Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub står overfor Hvidovre IF på lørdag i et 3F Superliga møde på Pro Ventilation Arena.

Jagten på top seks for Hvidovre IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Lyngby Boldklub på den kommende lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Det er ikke sådan, at Hvidovre IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hvidovre IF har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 20 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Hvidovre IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 16 kampe.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret ni sejre og otte uafgjorte samt 14 nederlag i 3F Superliga. Lyngby Boldklub lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 18 kampe
  • I 14 af de seneste 16 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 28 af de seneste 30 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 15 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 20 af de seneste 22 udekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub tabte 9 af 10 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • I de seneste 7 Lyngby Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 7 Lyngby Boldklub kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5

Form Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub

Hvidovre IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Randers FC, hvorefter de mod OB tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vejle Boldklub, der vandt 2-0. Hvidovre IF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig 11.

Lyngby Boldklub har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke OB med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Vejle Boldklub. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Viborg FF. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv fem.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 12 kasser, som Hvidovre IF indtil videre har præsteret. De indkasserede også 34 selv. Lyngby Boldklub er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne 13 mål på deres rejser, mens de indkasserede 33.

Hvidovre IF vandt nul kampe, scorede to mål og indkasserede 20 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt en point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig fem point og en sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Hvidovre IF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Hvidovre IF, når de skal i aktion mod Lyngby Boldklub. Christian Jakobsen behøver ikke klæde om, når Hvidovre IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Hvidovre IF må stille op uden Mads Kaalund den kommende lørdag mod Lyngby Boldklub, da han døjer med en skade.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hvidovre IF på Pro Ventilation Arena.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. Hverken Hvidovre IF eller Lyngby Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Hvidovre IF vandt to af deres foregående ti kampe mod Lyngby Boldklub, mens sidstnævnte vandt seks af disse og resten sluttede uafgjort.

Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 6 opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Hvidovre IF og Lyngby Boldklub.

Hvidovre IF mod Lyngby Boldklub Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Sævar Atli Magnusson været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på lørdag, skyldes det, at Lyngby Boldklub håber, at han kan bygge på mod Hvidovre IF. Sidstnævnte håber til gengæld på Lirim Qamili til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Målene vælter ind på hjemmebane for Hvidovre IF i øjeblikket, da begge hold scorer gav gevinst ni gange af 10 mulige her. Begge hold scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Lyngby Boldklub.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.