Hvidovre IF mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF byder velkommen til Næstved BK i Nordicbet Liga på fredag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF går ind til runde 13 som nummer 2 i Nordicbet Liga tabellen med 27 point på kontoen. Med 12 runder bag dem har Næstved BK samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Hvidovre IF søsætter deres EM 2020 kampagne med fremragende tal for deres seneste 10 landskampe. Hvidovre IF scorede 2.8 i gennemsnit pr. kamp, og præsterede 28 mål i processen. De indkasserede 9 mål i egen ende, hvilket kaster et snit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de kæmpede sig til et clean sheet 3 gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens Næstved BK præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 1 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hvidovre IF var på måltavlen i deres seneste 15 i træk.

Næstved BK har indtil videre præsteret 6 sejre og 5 uafgjorte samt 1 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Næstved BK.

Form Hvidovre IF mod Næstved BK

Hvidovre IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Fredericia, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorpå Fremad Amager blev besejret 1-4. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hvidovre IF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hvidovre IF har vist potent form på Pro Ventilation Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 18 mål, mens de tillod 3 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Silkeborg IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-3. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Hillerød Fodbold, inden de senest spillede 1-1 mod HB Køge. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Næstved BK to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 5 mål.

Hvidovre IF vandt 1 kampe, scorede 9 mål og indkasserede 7 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 6 point. Af deres seneste 5 kampe mod hold fra top seks sikrede Næstved BK sig 8 point og 2 sejre. De indkasserede 10 mål, mens de selv scorede 8 gange.

Hvidovre IF vs Næstved BK – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Næstved BK – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Hvidovre IF går til kampen mod Næstved BK med en 4-3-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold på måltavlen kom ud 8 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Hvidovre IF og Næstved BK.

Det er vanskeligt at komme udenom Mileta Rajovic, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Næstved BK. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger 8 mål. Med 4 mål i seks kampe for Hvidovre IF i Nordicbet Liga, er Christian Jakobsen også en spiller, der er værd at holde øje med.

Hvidovre IF var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Næstved BK sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag. Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 hjemmekampe for Hvidovre IF. Begge scorede også i 6 af de seneste 10 udekampe for Næstved BK.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Hvidovre IF presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Næstved BK presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret 8 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Hvidovre IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.