Hvidovre IF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når OB kommer til Pro Ventilation Arena til et opgør i 3F Superliga den kommende torsdag, håber Hvidovre IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Jagten på top seks for Hvidovre IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer OB på på torsdag, hvilket lover en spændende kamp.

Hvidovre IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Hvidovre IF har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Hvidovre IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

OB kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som 15 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 27 af de seneste 29 hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 14 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • OB scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
  • OB scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe i 3F Superliga
  • I de seneste 5 kampe i træk OB har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 kampe i træk OB har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • OB har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe

Form Hvidovre IF mod OB

De seneste tre kampe har for Hvidovre IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke OB med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Viborg FF. Deres seneste opgør, mod Randers FC, indbragte et point i en2-2 kamp. Hvidovre IF præsterede kun én sølle sejr på Pro Ventilation Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede 12 ind.

OB har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Hvidovre IF, før Vejle Boldklub satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Lyngby Boldklub, der satte sig igennem med 1-2. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Hvidovre IF scorede elendige 11 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i 3F Superliga. De indkasserede samtidig 32 kasser. Som en kontrast hertil er OB det mest scorende udehold med 21 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 15.

Hvidovre IF vandt nul kampe, scorede to mål og indkasserede 20 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt en point. OB vandt to sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede syv mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem syv point.

Hvidovre IF vs OB – Seneste nyt

Hvidovre IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder OB på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF må stille op uden Mads Kaalund på torsdag mod OB, da han døjer med en skade.

OB ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på torsdag møder Hvidovre IF.

Det er navne som Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod OB – indbyrdes historik

Hvidovre IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod OB. Hvidovre IF vandt to af deres seneste seks kampe mod OB, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Hvidovre IF og OB blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Hvidovre IF og OB.

Hvidovre IF mod OB Spiltips

Hvidovre IF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. OB nappede tre sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede fem uafgjort og led to nederlag. Hvidovre IF har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Pro Ventilation Arena byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i fire af OBs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens OB snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som OB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.