Hvidovre IF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC står overfor Hvidovre IF den kommende søndag i et 3F Superliga møde på Pro Ventilation Arena.

Randers FC nyder udsigten fra toppen af tabellen med 26 point for 23 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hvidovre IF ligger placeret som nummer 6 i 3F Superliga med 11 point oven på 23 afviklede kampe.

Jagten på top seks for Hvidovre IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Randers FC på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Hvidovre IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Randers FC præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for to sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Hvidovre IF har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Randers FC kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 12 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 11 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF var i tabte 10 af deres seneste 12 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 24 af de seneste 26 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 14 udekampe i 3F Superliga
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe i 3F Superliga

Form Hvidovre IF mod Randers FC

Hvidovre IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af FC Nordsjælland, før AGF satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Viborg FF, der satte sig igennem med 3-1. Hvidovre IF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Pro Ventilation Arena, men spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De lukkede 14 ind og scorede selv syv.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod FC Midtjylland, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 6-2 i opgøret mod Lyngby Boldklub. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Hvidovre IF opnåede nul point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med en mål scoret og 18 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Randers FC sig to point og nul sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede syv gange.

Hvidovre IF vs Randers FC – Seneste nyt

Hvidovre IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Randers FC på Pro Ventilation Arena.

Mads Kaalund sidder over for Hvidovre IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Hvidovre IF.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod Randers FC – indbyrdes historik

Hvidovre IF har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Randers FC. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Hvidovre IF går til kampen mod Randers FC med en 0-1-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I de seneste 10 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Hvidovre IF og Randers FC blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I to af de tidligere to kampe mellem Hvidovre IF og Randers FC scorede begge hold.

Hvidovre IF mod Randers FC Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohammed Fuseini været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Randers FC håber, at han kan bygge på mod Hvidovre IF. Sidstnævnte håber til gengæld på Lirim Qamili til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog to uafgjorte undervejs. De ledotte nederlag i denne serie. Randers FC vandt to af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i firegange. De tabte fire udekampe i denne serie. Hvidovre IF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Pro Ventilation Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Randers FC snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Hvidovre IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.