Hvidovre IF mod Sønderjyske – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF agerer værter for Sønderjyske når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Hvidovre IF’s stadion.

Hvidovre IF går ind til runde 20 som nummer 2 i Nordicbet Liga tabellen med 37 point på kontoen. Med 19 runder bag dem har Sønderjyske samlet 31 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Hvidovre IF har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

Sønderjyske er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Sønderjyske præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hvidovre IF lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Sønderjyske kigger på ni sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Sønderjyske.

  • Hvidovre IF scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 13 kampe
  • 9 af Hvidovre IF’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • 12 af Hvidovre IF’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 9 af de seneste 10 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • 5 af Sønderjyske’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål

Form Hvidovre IF mod Sønderjyske

Hvidovre IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 3-1 over HB Køge samt Nykøbing FC. Serien blev dog bremset mod Hillerød Fodbold i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Hvidovre IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også ni ind.

Sønderjyske har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Vejle Boldklub, hvorefter de opnåede 0-0 mod Næstved BK. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-0 i opgøret mod FC Fredericia. Sønderjyske vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Hvidovre IF opnåede seks point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med ti mål scoret og 15 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Sønderjyske sig seks point og en sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede syv gange.

Hvidovre IF vs Sønderjyske – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Sønderjyske – indbyrdes historik

Sønderjyske har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga-regi. Med sejre på 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Hvidovre IF ser Sønderjyske uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Sønderjyske går ind til kampen mod Hvidovre IF med en 7-1-1 fordel og der er odds 3.00 på, at Sønderjyske vinder endnu en sejr.

Sønderjyske scorede i deres seneste 9 opgør mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Hvidovre IF og Sønderjyske fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Hvidovre IF mod Sønderjyske Spiltips

Tobias Thomsen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Hvidovre IF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Sønderjyske kigger til gengæld mod Emil Frederiksen i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Sønderjyske vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Sønderjyske scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Hvidovre IF var først på pletten i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ni kampe mellom disse to klubbene. Hvidovre IF presterte 0.88 mål i gjennomsnitt, mens Sønderjyske presterte 1.98 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i otte af Hvidovre IFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.5 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.