Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub gæster Pro Ventilation Arena på fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Hvidovre IF.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 56 point for 27 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hvidovre IF ligger placeret som nummer 2 i Nordicbet Liga med 52 point oven på 27 afviklede kampe.

Hvidovre IF har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Vejle Boldklub præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Hvidovre IF har vundet 15 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub kigger på 17 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga. Vejle Boldklub tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Vejle Boldklub.

  • Hvidovre IF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF har i tabte 4 af de seneste 5 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Hvidovre IF scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 13 af Vejle Boldklub’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Vejle Boldklub udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Vejle Boldklub’s seneste 4 kampe havde under 0.5 mål
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Form Hvidovre IF mod Vejle Boldklub

Hvidovre IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Vejle Boldklub. Herefter var de oppe imod Vendsyssel FF i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sønderjyske, som blev nedlagt med 0-3. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 11.

Vejle Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Hvidovre IF. Herefter var de oppe imod Næstved BK i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Helsingør, som blev nedlagt med 2-1. Vejle Boldklub vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasseredefem mål.

Hvidovre IF opnåede 14 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 15 mål scoret og 11 indkasseret. Vejle Boldklub vandt 12 sejre i deres foregående 19 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 35 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 40 point.

Hvidovre IF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub er ubesejret mod Hvidovre IF i de sidste 19 indbyrdes opgør. Vejle Boldklub går ind til kampen mod Hvidovre IF med en 7-3-0 fordel og der er odds 2.70 på, at Vejle Boldklub vinder endnu en sejr.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Hvidovre IF og Vejle Boldklub.

Hvidovre IF mod Vejle Boldklub Spiltips

Lirim Qamili har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Hvidovre IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Vejle Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos German Onugkha, der har banket fire mål ind i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Hvidovre IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 2.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Hvidovre IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.