Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub står overfor Hvidovre IF på søndag i et 3F Superliga møde på Pro Ventilation Arena.

Jagten på top seks for Hvidovre IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Vejle Boldklub på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Hvidovre IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Hvidovre IF har vundet to sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 17 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Hvidovre IF lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Vejle Boldklub kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 13 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF var i tabte 11 af deres seneste 13 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 25 af de seneste 27 hjemmekampe
  • 26 af Vejle Boldklub’s seneste 28 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Vejle Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 12 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 10 Vejle Boldklub udekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 kampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål

Form Hvidovre IF mod Vejle Boldklub

Bare ét point forhindrer Hvidovre IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-3 mod Viborg FF og Randers FC. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Lyngby Boldklub. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv syv.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vejle Boldklub i øjeblikket. Mod OB satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Viborg FF. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Randers FC. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv tre.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de ni kasser, som Hvidovre IF indtil videre har præsteret. De indkasserede også 30 selv. Vejle Boldklub er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne ni mål på deres rejser, mens de indkasserede 15.

Hvidovre IF opnåede en point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med to mål scoret og 20 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Vejle Boldklub sig to point og nul sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede fem gange.

Hvidovre IF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Hvidovre IF, når de skal i aktion mod Vejle Boldklub. Jonas Gemmer behøver ikke klæde om, når Hvidovre IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Hvidovre IF må stille op uden Mads Kaalund den kommende søndag mod Vejle Boldklub, da han døjer med en skade.

Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Hvidovre IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 25 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Hvidovre IF og Vejle Boldklub fandt sted i november 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Hvidovre IF går til kampen mod Vejle Boldklub med en 0-1-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Vejle Boldklub scorede i deres seneste 4 opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga. I to af de tidligere to kampe mellem Hvidovre IF og Vejle Boldklub scorede begge hold.

Hvidovre IF mod Vejle Boldklub Spiltips

Tobias Thomsen har været stærk for Hvidovre IF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vejle Boldklub håber, at Kristian Kirkegaard kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog to uafgjorte undervejs. De ledotte nederlag i denne serie. Vejle Boldklub vandt tre af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i firegange. De tabte tre udekampe i denne serie. Målene flyder rimeligt frit for Hvidovre IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på en mål, mens Vejle Boldklub snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Hvidovre IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.