Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF tager på fredag imod Vejle Boldklub i Nordicbet Liga på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF er nummer 2 i tabellen med 23 point efter 10 kampe, mens Vejle Boldklub rangerer som nummer 1 med 24 point efter 10 kampe.

Hvidovre IF kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 9 mål, eller gennemsnitligt 0.9 pr. opgør. De holdt buret rent i 4 af de kampe.

Vejle Boldklub ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 6 mål ind, eller 0.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Hvidovre IF har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 10 kampe. De kan i stedet fremvise 7 sejre og 2 uafgjorte. Hvidovre IF var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Vejle Boldklub har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 8 sejre og 2 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Vejle Boldklub.

Form Hvidovre IF mod Vejle Boldklub

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hobro IK med 6-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod SønderjyskE. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over FC Fredericia. Hvidovre IF har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 20 gange, mens de indkasserede 3 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Vejle Boldklub har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af HB Køge. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Vendsyssel FF, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Hobro IK. Vejle Boldklub præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede 7.

Hvidovre IF opnåede 5 point fra deres foregående 4 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 8 mål scoret og 6 indkasseret. Vejle Boldklub scorede 14 mål og lukkede 3 ind i deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 3 sejre og 9 point.

Hvidovre IF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Hvidovre IF og Vejle Boldklub daterer sig nogle år tilbage, da Vejle Boldklub vandt 5-3 på undefined. Mon ikke vi kan regne med, Vejle Boldklub glæder sig til at forny bekendtskabet. Vejle Boldklub går ind til kampen mod Hvidovre IF med en 7-3-0 fordel og der er odds 2.40 på, at Vejle Boldklub vinder endnu en sejr.

Det er vanskeligt at komme udenom Kristian Kirkegaard, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Vejle Boldklub. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger 6 mål. Med 5 mål i seks kampe for Hvidovre IF i Nordicbet Liga, er Fredrik Carlsen også en spiller, der er værd at holde øje med.

Hvidovre IF høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 2 nederlag. Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Hvidovre IF. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for Vejle Boldklub.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 2.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Hvidovre IFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.