Hvidovre IF mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Viborg FF kommer til Pro Ventilation Arena til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag, håber Hvidovre IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Viborg FF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 34 point sammen på deres første 27 kampe. Hvidovre IF er 18 point efter i stillingen med 27 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Hvidovre IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

Hvidovre IF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Viborg FF har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Hvidovre IF har vundet fire sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 17 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Hvidovre IF lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Viborg FF kigger på ni sejre, samt syv uafgjorte såvel som 11 nederlag i 3F Superliga. Viborg FF tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 13 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF har ikke vundet deres seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF var i tabte 11 af deres seneste 13 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 25 af de seneste 27 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 20 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 32 af de seneste 34 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 24 af de seneste 26 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 13 udekampe i 3F Superliga
  • Viborg FF har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe

Form Hvidovre IF mod Viborg FF

Hvidovre IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod Vejle Boldklub i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod OB, som blev nedlagt med 1-2. Hvidovre IF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Pro Ventilation Arena. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede otte og indkasserede 12 mål.

Viborg FF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 2-1 over OB samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Viborg FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv syv.

Hvidovre IF vandt nul kampe, scorede to mål og indkasserede 20 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt en point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Viborg FF sig fire point og en sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede syv gange.

Hvidovre IF vs Viborg FF – Seneste nyt

Hvidovre IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg FF på Pro Ventilation Arena.

Mads Kaalund sidder over for Hvidovre IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Jean-Manuel Mbom og Mads Søndergaard har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Viborg FF-kamp på grund af karantæne.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod Viborg FF – indbyrdes historik

Hvidovre IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Viborg FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 3-1 kamp, der blev spillet på Pro Ventilation Arena den 31 marts 2024. Hvidovre IF går til kampen mod Viborg FF med en 0-2-1 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I to af de tidligere tre kampe mellem Hvidovre IF og Viborg FF scorede begge hold.

Hvidovre IF mod Viborg FF Spiltips

Hvidovre IF vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Hvidovre IF har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Pro Ventilation Arena byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i tre af Viborg FFs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på en mål, mens Viborg FF snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Hvidovre IFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.5 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.