Hvidovre IF vs Sønderjyske – Optakt, bedste Odds og gode tips

Hvidovre IF tager imod Sønderjyske på Pro Ventilation Arena i runde 30 på torsdag i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 55 point på deres første 29 kampe. Sønderjyske er i hælene på dem med 49 point efter 29 runder, hvorved de ligger nummer 3 i tabellen.

Hvidovre IF har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Sønderjyske kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Hvidovre IF er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Sønderjyske har indtil videre præsteret 14 sejre og syv uafgjorte samt otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Sønderjyske.

  • Hvidovre IF har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 4 af Hvidovre IF’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 5 Hvidovre IF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
  • 4 af Hvidovre IF’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 8 af Sønderjyske’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Sønderjyske scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Form Hvidovre IF mod Sønderjyske

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Sønderjyske med 0-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Vejle Boldklub. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over FC Helsingør. Hvidovre IF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 11.

Sønderjyske har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Hvidovre IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-3. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Vendsyssel FF, inden de senest spillede 1-1 mod Vejle Boldklub. Sønderjyske vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede ni mål ind og scorede selv 12.

Hvidovre IF har været brandvarme i Nordicbet Liga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 30 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også 16 undervejs. Sønderjyske ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 31 kasser. De indkasserede desuden 18 mål.

Hvidovre IF vandt 11 kampe, scorede 37 mål og indkasserede 29 i deres foregående 23 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 39 point. Af deres seneste 11 kampe mod hold fra top seks sikrede Sønderjyske sig 15 point og fire sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede 15 gange.

Hvidovre IF vs Sønderjyske – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Sønderjyske – indbyrdes historik

Hvidovre IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Sønderjyske. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Hvidovre IF vandt tre opgør, mens Sønderjyske sejrede syv gange. En hjemmesejr giver odds 2.05 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.30.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hvidovre IF og Sønderjyske blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Hvidovre IF og Sønderjyske.

Hvidovre IF mod Sønderjyske Spiltips

Hold godt øje med Lirim Qamili, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hvidovre IF. For gæsterne præsterede Emil Frederiksen tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hvidovre IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Sønderjyske sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Hvidovre IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Sønderjyskes seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Hvidovre IF presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens Sønderjyske presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Sønderjyske spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.