Hvidovre IF vs Vendsyssel FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er mere end point på spil, når Hvidovre IF tørner sammen med rivaler Vendsyssel FF i et derby Nordicbet Liga på lørdag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga kvalifikationsspillet efter at have opnået 48 point på deres første 25 kampe. Vendsyssel FF er i hælene på dem med 36 point efter 25 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Hvidovre IF har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Vendsyssel FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret ti sejre og seks uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Vendsyssel FF.

  • I 13 af de seneste 15 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 19 af de seneste 20 kampe
  • Hvidovre IF har i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 10 af Hvidovre IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 22 af de seneste 24 udekampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF uafgjort deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Vendsyssel FF kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Hvidovre IF mod Vendsyssel FF

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Næstved BK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 3-2 over FC Helsingør, inden de senest spillede 0-0 mod Vejle Boldklub. Hvidovre IF har vist potent form på Pro Ventilation Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod otte imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Vendsyssel FF på udkig efter en sejr. Mod FC Helsingør spillede de 0-0, før de også delte point med Vejle Boldklub i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Sønderjyske. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Hvidovre IF har opnået 20 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fem kampe med en score på 24 mål for og 24 imod. Vendsyssel FF vandt fire sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 21 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Hvidovre IF vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Hvidovre IF med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Hvidovre IF plejer at nyde at møde Vendsyssel FF, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.73.

Hvidovre IF scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Hvidovre IF og Vendsyssel FF.

Hvidovre IF mod Vendsyssel FF Spiltips

Lirim Qamili har været stærk for Hvidovre IF i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vendsyssel FF håber, at Ayo Simon Okosun kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Hvidovre IF holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Vendsyssel FF præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hvidovre IF har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Vendsyssel FF et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.