Hvidovre IF vs Vendsyssel FF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når Hvidovre IF tørner sammen med rivaler Vendsyssel FF i et derby Nordicbet Liga den kommende lørdag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 41 point på deres første 21 kampe. Vendsyssel FF er i hælene på dem med 33 point efter 21 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Hvidovre IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste ni kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Vendsyssel FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hvidovre IF har vundet 12 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hvidovre IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret ti sejre og tre uafgjorte samt otte nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Vendsyssel FF.

  • I 13 af de seneste 15 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 15 kampe
  • Hvidovre IF scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • 10 af Hvidovre IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Hvidovre IF scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 33 af de seneste 35 udekampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 7 af de seneste 8 kampe
  • Vendsyssel FF var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Hvidovre IF mod Vendsyssel FF

Hvidovre IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Hillerød Fodbold, før de nedlagde Sønderjyske med 2-1. Mod Hobro IK blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Hvidovre IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også ti ind.

Vendsyssel FF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Næstved BK satte de sig igennem med 3-0, før Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Vendsyssel FF gik ned 2-3 mod Sønderjyske. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Hvidovre IF har opnået ni point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på 12 mål for og 16 imod. Vendsyssel FF scorede 14 mål og lukkede 11 ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem tre sejre og 12 point.

Hvidovre IF vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. Hvidovre IF går til kampen mod Vendsyssel FF med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Hvidovre IF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Hvidovre IF og Vendsyssel FF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Hvidovre IF mod Vendsyssel FF Spiltips

Carl Lange virker til at være i anstændig form for Vendsyssel FF, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hvidovre IF, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Marcus Lindberg, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Hvidovre IF præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Pro Ventilation Arena.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hvidovre IF har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Vendsyssel FF et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.