Hvidovre IF vs Viborg – Spilfiduser, Optakt og Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Hvidovre IF og Viborg tørner ind i hinanden på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Hvidovre IF er nummer 12 i tabellen med syv point efter 18 kampe, mens Viborg rangerer som nummer 10 med 19 point efter 18 kampe.

Det er ikke sådan, at Hvidovre IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ni opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 24 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Viborg vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Hvidovre IF kan blot fremvise en enkelt sejr efter 18 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort fire gange og lidt 13 nederlag.

Viborg kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga. Viborg kiksede med at holde buret rent i deres seneste 14 kampe.

Vores tip

  • Hvidovre IF var i tabte 8 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF har ikke vundet 16 af 17 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF tabte 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 21 af de seneste 23 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Viborg i de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Viborg i de seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg i de seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • I 11 af de seneste 13 kampe Viborg har spillet, har begge hold scoret
  • 16 af Viborg’s seneste 18 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål

Form Hvidovre IF mod Viborg

Hvidovre IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorefter de mod Brøndby IF tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Randers FC, der vandt 1-3. Hvidovre IF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Pro Ventilation Arena, men spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. De lukkede 14 ind og scorede selv fire.

Viborg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod F.C. København satte de sig igennem med 2-1, før FC Midtjylland viste sig for stærke og sejrede 5-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Viborg gik ned 1-2 mod OB. Viborg vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv to.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de fem kasser, som Hvidovre IF indtil videre har præsteret. De indkasserede også 23 selv. Viborg er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne fem mål på deres rejser, mens de indkasserede 19.

Hvidovre IF opnåede seks point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede otte og lukkede 15 mål ind. Viborg sikrede sig to sejre fra otte scorede mål og otte indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Hvidovre IF vs Viborg – Seneste nyt

Hvidovre IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg på Pro Ventilation Arena.

Mads Kaalund sidder over for Hvidovre IF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Viborg ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Hvidovre IF.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg, når de drager til Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF mod Viborg – indbyrdes historik

Hvidovre IF har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Viborg. Hverken Hvidovre IF eller Viborg formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Hvidovre IF vandt en af deres seneste ti kampe mod Viborg, mens sidstnævnte vandt syv af disse og resten endte uafgjort.

Hvidovre IF mod Viborg Spiltips

Tobias Thomsen har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Hvidovre IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Viborg. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Anosike Ementa, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

Hvidovre IF vandt beskedne nul sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte ni kampe. Gæsterne fra Viborg vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Hvidovre IF holdt kun rent bur i nul af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Viborg præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Hvidovre IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Viborg spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.4mål pr. kamp i denne serie.