HB Køge skal sikre top 6 i Hvidovre

Hvidovre IF har fordel af hjemmebane på Pro Ventilation Arena, når HB Køge kommer forbi på fredag til et opgør i 1. Division. Hvidovre IF er placeret som nummer 9 i tabellen med 22 point efter 21 kampe. HB Køge indtager en 6. plads i stillingen med 29 point.

Hvidovre IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Hvidovre IF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe blev Hvidovre IF besejret 1-0 af Viborg FF, før de vandt en 2-0 sejr mod Kolding IF for så senest at præstere et 2-0 nederlag mod FC Helsingør .

Formen hjemme lader meget tilbage at ønske for Hvidovre IF i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende fredag, skal de finde noget ekstra frem.

HB Køge drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for HB Køge igennem de seneste ugers kampe. HB Køge smaderede Vendsyssel FF i en 3-0 sejr, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Silkeborg IF, inden de spillede 1-1 mod Kolding IF i deres foregående tre kampe.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 3 kampe siden december, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men HB Køge har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende fredag.

Hvidovre IF vs HB Køge h2h

Head-2-Head

HB Køge havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2020 i 1. Division. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Hvidovre IF møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Division.

  • Hvidovre har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Hvidovre kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Hvidovre har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Hvidovre $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • I 5 of 7 seneste HB Koege kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • HB Koege har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • HB Koege har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod HB Koege i de seneste 6 af 8 kampe.