Hvidovre vs Nykoebing FC – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Hvidovre tager imod Nykoebing FC på Pro Ventilation Arena på lørdag.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 33 point på deres første 17 kampe. Nykøbing FC er i hælene på dem med ti point efter 17 runder, hvorved de ligger nummer 12 i tabellen.

Hvidovre IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 17 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Nykøbing FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Nykøbing FC præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Hvidovre har vundet ti sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Hvidovre lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Nykoebing FC kigger på to sejre, samt fire uafgjorte såvel som 11 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre v Nykoebing FC.

Form Hvidovre mod Nykoebing FC

Hvidovre har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fredericia med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod FC Helsingoer. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over HB Koege. Hvidovre vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også otte ind.

Nykoebing FC har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Vendsyssel FF med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod SoenderjyskE. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Naestved. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Nykoebing FC to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede fire mål.

Hvidovre scorede 29 mål og indkasserede syv i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede 27 point og ni sejre. Nykoebing FC opnåede en sejre og fire point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 21 ind.

Hvidovre vs Nykoebing FC – Seneste nyt

Nykoebing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hvidovre på Pro Ventilation Arena.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykoebing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hvidovre mod Nykoebing FC – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hvidovre IF med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Hvidovre IF har været en smule mere succesfuld i end Nykøbing FC i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Hvidovre IF på oddset. Bookmakerne giver odds 1.33 en hjemmesejr.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Nykoebing FC og Hvidovre.

Hvidovre mod Nykoebing FC Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Marcus Lindberg viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Hvidovre IF bør bringe ham i spil mod Nykoebing FC. Sidstnævnte ankommer med Luca Kjerrumgaard, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Nykoebing FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Hvidovre har set seks af deres seneste 10 kampe i Pro Ventilation Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Nykoebing FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Hvidovre præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Nykoebing FC snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Hvidovres forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.