Hvor kan du se Manchester United – Tottenham Hotspur? Her finder du de TV kanaler og Streamingtjenester der viser kampen

En sejr er vital for både Spurs og United, for at holde sig inde i kampen om top 4. Find ud af hvor du kan se lørdagens PL, brag i denne artikel.

Rampelyset er på både Man Utd og Tottenham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Old Trafford den kommende lørdag.

Som nummer 5 har Man Utd formået at skrabe 47 point sammen for 28 kampe. Med 45 point har Tottenham for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i Premier League.

Tottenham er fokuserede på at overhale Man Utd i stillingen i Premier League. Det kan de se frem til at gøre den kommende lørdag, men det kræver en sejr på Old Trafford, hvis de skal slutte dagen øverst.

Det er ikke sådan, at Man Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Tottenham har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme fra stuen af, kan du se kampen live på TV kanalen TV3+

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4487.png

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan streame kampen fra din computer, Smartphone eller tablet, så kan du streame kampen, hvis du har en abonnement på Viaplay

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Hvis den kamp du leder efter hverken bliver vist i TV eller på streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her:

🔒VPN

Har du et abonnement på en udenlandsk kanal eller streaming tjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Lyder det som noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN