IFK Goteborg mod Mjallby i Allsvenskan runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

IFK Goteborg afsluttede sidste sæson placeret 8 med 45 point. I runde 11 står de overfor Mjallby, der lukkede sidste sæson ned som nummer 9 i Allsvenskan med 43 point.

IFK Goteborg ligger nummer 14 med point mens Mjallby ligger nummer 9 med point.

IFK Goteborg har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Mjallby i stillingen i Allsvenskan. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

IFK Goteborg kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Mjallby vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for IFK Goteborg v Mjallby.

 • 11 af IFK Göteborg’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
 • IFK Göteborg har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • 8 af IFK Göteborg’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
 • 11 af IFK Göteborg’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
 • 8 af IFK Göteborg’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • 9 af Mjallby’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
 • 8 af Mjallby’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
 • Mjallby var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • I de seneste 4 Mjallby udekampe, har summen af mål været under 2.5
 • 8 af Mjallby’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
 • I 11 af de seneste 12 kampe IFK Göteborg har spillet mod Mjallby har begge hold scoret
 • IFK Göteborg har scoret imod i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Mjallby
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk IFK Göteborg har spillet mod Mjallby har begge hold scoret
 • I 9 ud af 11 seneste IFK Göteborg kampe mod Mjallby var antallet af mål over 2.5
 • IFK Göteborg har scorede i 11 af de senest 12 kampe mod Mjallby

Form IFK Goteborg mod Mjallby

IFK Goteborg drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for IFK Goteborg, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod AIK, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Hammarby, før de desværre tabte med 4-1 til Häcken.

Mjallby drømmer om at stoppe ringe stime.

Mjallby har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sirius satte de sig igennem med 3-0, før Djurgården viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Mjallby gik ned 0-2 mod Halmstads BK.

IFK Goteborg vs Mjallby – Seneste nyt Mjallby har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Max Fenger og Adam Petersson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Mjallby, når de drager til Gamla Ullevi.

IFK Goteborg v Mjallby Indbyrdes historik

IFK Goteborg går ind til opgøret med en historik mod Mjallby, der siger 5-3-2 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem IFK Goteborg og Mjallby. Begge hold var på tavlen ni gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan IFK Goteborg og Mjallby hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 11. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Gamla Ullevi i vente.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. IFK Goteborg opererer med et snit på 2.2 mål i disse dueller, mens Mjallby ligger på 1.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen ni gange undervejs.

IFK Goteborg mod Mjallby – Hold øje med…

Sebastian Ohlsson har været stærk for IFK Goteborg i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Mjallby håber, at Herman Johansson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.