IFK Norrkoping mod Degerfors i Allsvenskan runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

IFK Norrkoping er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Degerfors på søndag i Allsvenskan. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Platinumcars Arena.

IFK Norrkoping ligger nummer 6 med point mens Degerfors ligger nummer 13 med point.

Både IFK Norrkoping og Degerfors har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Allsvenskan. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

IFK Norrkoping har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Degerfors vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 25 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.5 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for IFK Norrkoping v Degerfors.

 • 14 af IFK Norrköping’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • I 7 af de seneste 8 kampe IFK Norrköping har spillet, har begge hold scoret
 • IFK Norrköping scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • 7 af IFK Norrköping’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe IFK Norrköping har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Degerfors i de seneste 19 kampe
 • Der er scoret imod Degerfors i 31 af de seneste 33 udekampe
 • Degerfors var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
 • Degerfors har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 5 Degerfors udekampe, har summen af mål været over 2.5
 • I de seneste 3 IFK Norrköping kampe mod Degerfors var summen af mål under 2.5
 • IFK Norrköping har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Degerfors
 • I de seneste 3 IFK Norrköping kampe mod Degerfors var summen af mål under 3.5
 • IFK Norrköping har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Degerfors

Form IFK Norrkoping mod Degerfors

IFK Norrkoping fortsat skidt kørende.

IFK Norrkoping har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Häcken sluttede 2-2, hvorpå et 1-2 nederlag mod Halmstads BK fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mjallby blev nedlagt med 1-2.

Degerfors fortsat skidt kørende.

Degerfors har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod IFK Värnamo tabte de 0-2, hvorefter de vandt 1-2 over Brommapojkarna. De var tilbage i rendestenen med et 0-3 nederlag mod Sirius.

IFK Norrkoping vs Degerfors – Seneste nyt

IFK Norrkoping mod Degerfors – indbyrdes historik

Et væddemål på IFK Norrkoping til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Degerfors var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i May 2023 og 2-0 i August 2022. IFK Norrkoping møder Degerfors med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-1 for deres seneste fem kampe i Allsvenskan. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset en gange i de seneste fem kampe mellem IFK Norrkoping og Degerfors. Begge parter fandt vej til netmaskerne i tre af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan IFK Norrkoping og Degerfors hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Platinumcars Arena i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte af IFK Norrkopings sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime.

IFK Norrkoping mod Degerfors – Hold øje med…

Arnor Ingvi Traustason har været stærk for IFK Norrkoping i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Degerfors håber, at Johan Maartensson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.