IFK Norrkoping mod Hacken i Allsvenskan runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

IFK Norrkoping ligger nummer 8 med point mens Hacken ligger nummer 3 med point.

IFK Norrkoping har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Hacken i stillingen i Allsvenskan. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

IFK Norrkoping kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hacken kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i ni scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur to gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for IFK Norrkoping v Hacken.

 • 12 af IFK Norrköping’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • 13 af IFK Norrköping’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
 • IFK Norrköping scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • IFK Norrköping har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe IFK Norrköping har spillet, har begge hold scoret
 • Häcken scorede i 54 af deres seneste 56 kampe
 • Häcken har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste udekampe
 • Häcken scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
 • Häcken har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Häcken i 11 af de seneste 13 kampe
 • IFK Norrköping har scoret imod i 13 af de senest 14 hjemmekampe mod Häcken
 • IFK Norrköping har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Häcken
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe IFK Norrköping har spillet mod Häcken har begge hold scoret
 • IFK Norrköping har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Häcken
 • I 8 ud af 10 seneste IFK Norrköping kampe mod Häcken var antallet af mål under 3.5

Form IFK Norrkoping mod Hacken

IFK Norrkoping fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer IFK Norrkoping i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 0-2 mod Kalmar FF og Brommapojkarna. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Djurgården.

Hacken inde i god stime.

Hacken har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev IFK Göteborg nedlagt 4-1, hvorpå Varbergs BoIS FC blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Mjallby, der blev slået med 3-0.

IFK Norrkoping vs Hacken – Seneste nyt

IFK Norrkoping mod Hacken – indbyrdes historik

IFK Norrkoping møder Hacken med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. Af de seneste ti kampe mellem IFK Norrkoping og Hacken kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset fem gange. Desuden scorede begge hold mål i fem af disse 10 møder.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan IFK Norrkoping og Hacken hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 13. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Platinumcars Arena i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af IFK Norrkopings sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.

IFK Norrkoping mod Hacken – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Benie Traore så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med seks garn i de seneste seks kampe, og Hacken sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod IFK Norrkoping. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Benie Traore på oddset til komme på tavlen igen.