Inter mod AC Milan – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det sluttede 0-2 i den første duel, så nu er afgørelsens time inde for gæsterne fra AC Milan og hjemmeholdet Inter. Deres returkamp i Champions League finder sted på Giuseppe Meazza den kommende tirsdag.

Inter ligner et hold, der har opbygget en solid nok føring til at sikre videre adgang sammenlagt efter 2-0 sejren på udebane i den første kamp. AC Milan kommer til Giuseppe Meazza med en monster-opgave foran sig.

Der er pres på AC Milan efter nederlaget i hjemmekampen i den første duel og de er tvunget frem over isen, hvis de skal vende det samlede billede til egen fordel i returkampen.

Inter v AC Milan statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Inter giver 2.05 for en sejr, uafgjort betaler 3.25 retur, mens AC Milan giver 4.00 på oddset.

Inter har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede otte mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent syv gange.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.4 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 14 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

 • Inter har i vandt 5 af de seneste 6 kampe ikke indkasseret et mål
 • Inter vandt deres seneste 6 kampe
 • Inter har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Inter var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
 • Inter scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
 • 17 af AC Milan’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 9 AC Milan kampe, har summen af mål været under 2.5
 • AC Milan har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • AC Milan har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 udekampe i træk AC Milan har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 5 Inter kampe mod AC Milan var summen af mål under 3.5
 • I 4 ud af 5 seneste Inter kampe mod AC Milan var antallet af mål under 2.5
 • Inter har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod AC Milan

Odds til kampen mellem Inter og AC Milan leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Inter (2.05) | Uafgjort (3.25) | AC Milan (4.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.73) | Over 2.5 (2.10)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Hent dit risikofrie væddemål her

Inter vs AC Milan – Seneste nyt

Inter skulle bare have én spiller siddende, når de møder AC Milan på Giuseppe Meazza.

Inter må stille op uden Marcelo Brozovic den kommende tirsdag mod AC Milan, da han døjer med en skade.

AC Milan må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele en har skavanker af varierende art.

Det er navne som Simon Kjaer, Rade Krunic, Fode Ballo-Toure, Ante Rebic, Divock Origi, Junior Messias, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Giuseppe Meazza.

Lineup Inter vs AC Milan

Form Inter mod AC Milan

Inter er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Roma nedlagt 0-2, hvorefter det blev 0-2 mod AC Milan. Senest måtte også Sassuolo bøje sig i et 4-2 nederlag.

AC Milan har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Lazio satte de sig igennem med 2-0, før Inter viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da AC Milan gik ned 2-0 mod Spezia.

Inter mod AC Milan – indbyrdes historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Inter spilles til 2.05, mens bedste odds på uafgjort er 3.25. Endelig kaster en udesejr til AC Milan 4.00 af sig på oddset.

Inter var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. AC Milan sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. AC Milan præsterede to sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Inter mod AC Milan – Hold øje med…

Hold godt øje med Romelu Lukaku, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Inter. For gæsterne præsterede Olivier Giroud tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.