Inter mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid svinger forbi Giuseppe Meazza på tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens 1/8-finale mod Inter.

Inter kunne præsentere et argument for, at de var lidt uheldige ikke at slutte først, da de hentede 12 point i deres gruppefase. De led ingen nederlag, men tre uafgjorte ødelagde chancen for førstepladsen.

Atletico Madrid havde ikke de helt store problemer med at tage førstepladsen i gruppespillet, som de gik ubesejrede igennem med 14 point på kontoen. Fire sejre gjorde det forholdsvis overkommeligt, og de sætter uden tvivl næsen op efter mere mod Inter.

Begge parter er fortsat uden nederlag i denne sæson i Champions League, og de har uden tvivl kikkerten rettet imod at bevare den status, når Atletico Madrid er gæster hos Inter i den første duel.

Inter kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

  • Inter scorede i 46 af deres seneste 48 kampe
  • Inter har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste kampe
  • Inter har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Inter scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Inter har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Atletico Madrid scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i 17 af de seneste 19 udekampe i Champions League
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Atletico Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 5 kampe

Odds til kampen mellem Inter og Atletico Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Inter (1.80) | Uafgjort (3.60) | Atletico Madrid (4.33)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.70) | Over 2.5 (2.10)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.75) | BTTS Nej (2.00)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Inter vs Atletico Madrid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Inter, når de skal i aktion mod Atletico Madrid.

Francesco Acerbi og Juan Cuadrado er blandt de to spillere, som mangler for Inter på tirsdag.

I værste fald må Atletico Madrid finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Alvaro Morata, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar og Vitolo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Giuseppe Meazza.

Lineup Inter vs Atletico Madrid

Form Inter mod Atletico Madrid

Inter er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Juventus nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-4 mod Roma. Senest måtte også Salernitana bøje sig i et 4-0 nederlag.

Atletico Madrid har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Athletic Club. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Sevilla, for så at svare igen med en 5-0 sejr over Las Palmas.

Inter mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Inter sig en 0-1 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende tirsdag?

Inter har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Atletico Madrid vandt tre af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte seks gange i denne stime. Inter er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i ti af deres seneste 10 hjemmekampe på Giuseppe Meazza. Gæsterne stod for kampens første scoring i fire af deres seneste 10 udekampe.

Inter mod Atletico Madrid – Hold øje med…

Det har været en god sæson for Giuseppe Meazza, der lige nu står på 20 mål i ligaen og Inter håber på skarpretteren igen, når de møder Atletico Madrid.