Inter mod Fiorentina i Serie A runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Inter er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Fiorentina den kommende lørdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.45 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på San Siro.

Inter lægger beslag på placeringen som nummer 3 i Serie A med 59 point for deres første 28 kampe. Differencen til Fiorentina er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 28 kampe.

Fiorentina går ind til kampen mod Inter på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iSerie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Inter ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Fiorentina vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål i e kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Fiorentina.

 • Inter scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • Inter har ikke tabt deres seneste 5 kampe
 • Inter har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 4 af de seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Fiorentina i de seneste 12 udekampe
 • I 8 af de seneste 9 udekampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Fiorentina har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Fiorentina har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Inter har har ikke tabt i 17 af 19 seneste hjemmekampe mod Fiorentina
 • Inter har scorede i 17 af de senest 19 hjemmekampe mod Fiorentina
 • I 7 ud af 9 seneste Inter hjemmekampe mod Fiorentina var antallet af mål over 2.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe Inter har spillet mod Fiorentina har begge hold scoret
 • Inter har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Fiorentina

Form Inter mod Fiorentina

Inter bøjer sig ikke

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-0 og 1-0 over Salernitana samt Liverpool. Serien blev dog bremset mod Torino i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Fiorentina drømmer om mere.

Fiorentina har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Juventus, hvorefter de opnåede 1-1 mod Verona. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Bologna.

Inter kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Fiorentina. Alessandro Bastoni, Joaquin Correa og Robin Gosens er blandt de 3 spillere, som mangler for Inter den kommende lørdag.

Inter v Fiorentina Indbyrdes historik

Inter sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i September 2021 i Serie A. Inter møder Fiorentina med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Inter og Fiorentina bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Inter og Fiorentina ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på San Siro.

Inter mod Fiorentina – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Edin Dzeko, der er oppe på flotte 14 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og Inter håber, at han finder den form frem igen mod Fiorentina. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Edin Dzeko til at finde vej til netmaskerne her.