Christian Eriksens Inter tager imod formstærke Genoa i Milano

Med titel-jagtende Inter i fremragende form vil det være en stor overraskelse at se Genoa slippe fra Giuseppe Meazza med point på søndag. Som nummer 1 i stillingen har Inter indsamlet 53 point efter 23 kampe. Med 26 point har Genoa for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 11.

Genoa lurer på overraskelsen mod Inter den kommende søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

false

Inter på fortsat vinderkurs.

Inter går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. Inter spillede senest 0-0 mod Juventus i Coppa Italia, hvorefter de vandt en 3-1 sejr mod Lazio, inden de smadrede AC Milan 3-0 i deres foregående tre kampe.

Inter har leveret solide præstationer hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

Genoa inde i god stime.

Genoa vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe vandt Genoa 2-1 mod SSC Napoli, hvorefter de spillede 0-0 mod Torino for senest at sikre 2-2 mod Verona.

Genoa går ind til kampen med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december på udebane. En formkurve som får deres kommende kamp ude til at ligne en hård opgave.

Inter vs Genoa h2h

Et væddemål på Inter til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Genoa var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i oktober 2020 og 3-0 i juli 2020. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 10 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Inter synes at have et nærmest kærligt forhold til Genoa, som de har besejret 7 gange i de 10 seneste opgør i Serie A.