Blafrende netmasker i Derby d’Italia når Juventus besøger Inter

Der spilles fuld runde i den italienske Serie A i løbet af weekenden og den sidste kamp er samtidig den største. Den finder sted i Milano, hvor to ærkerivaler brager sammen. Internazionale, eller blot Inter, tager imod Juventus på Giuseppe Meazza Stadium, og hjemmeholdet giver pæne 2.43 for en sejr på oddset. Udesejr til Juventus kan til gengæld spilles til 2.90 på oddset i en kamp, der fløjtes i gang kl. 20.45.

Inters form er lidt vanskelig at pejle sig ind på. De har formået at indsætte 10 af de seneste 15 mulige point i Serie A på kontoen. Selvtilliden har været høj hos Antonio Contes tropper, men har også gået et hak i tuden de seneste uger. Først faldt Inter på halen i Genova mod Sampdoria, for så at spille uafgjort i Rom hos Roma. Offensiven scorer mange mål, men det kniber med at lukke af i egen ende. Inter har lukket mål ind i fem kampe i træk og dén stime bliver svær at bremse mod Juventus.

Juventus er god form og har formået at sætte 12 af de seneste 15 mulige point i Serie A på bogen. Selvtilliden virker rimelig høj hos Andrea Pirlos tropper, godt hjulpet på vej af, at Cristiano Ronaldo virker i målform. Han og den øvrige offensiv scorer mange mål, men også for dem kniber det med at lukke af i egen ende. Juventus har lukket mål ind i fem kampe i træk og dén stime bliver svær at bremse mod Inter. For nu at citere os selv!

Deres indbyrdes historik i dét, der benævnes Derby d’Italia indikerer en vis jævnbyrdighed med overtag til Juventus. Ronaldo og co. vandt fem af de seneste 10 kampe, de har afviklet mod hinanden. Inter vandt til gengæld kun to af disse, hvilket efterlader tre kampe, som sluttede uafgjort. Fire af deres seneste 10 kampe havde over 2.5 mål. Fem af deres seneste 10 kampe havde mål af begge hold.

Inters seneste fem ligakampe havde mål af begge hold og mindst tre mål i kampen. Juventus’ seneste fem ligakampe havde også mindst tre mål. Deres seneste fire kampe havde mindst fire mål i ordinær spilletid. Sådan som begge klubber altså har store problemer med at holde rent bur, har vi svært ved at se en målfattig kamp. Offensiven er åbenlyst stærkere end defensiven hos begge parter.

Flere interessante tips