Inter mod Lazio i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Inter på søndag møder Lazio. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Inter lægger beslag på placeringen som nummer 1 i Serie A med 46 point for deres første 19 kampe. Differencen til Lazio er 14 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 20 kampe.

Lazio vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Inter, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Inter oser af selvtillid inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Inter præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 3 mål, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp med clean sheets i 8 af dem.

Lazio rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 20 gange, eller 2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Lazio.

 • Inter har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter scorede i 30 af deres seneste 31 hjemmekampe
 • Inter vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 7 af de seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Lazio i 17 af de seneste 19 udekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Inter har scorede i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Lazio
 • I de seneste 4 kampe i træk Inter har spillet mod Lazio har begge hold scoret
 • I 3 ud af 4 seneste Inter hjemmekampe mod Lazio var antallet af mål under 1.5
 • I 5 ud af 6 seneste Inter hjemmekampe mod Lazio var antallet af mål under 3.5
 • Inter har har ikke tabt i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Lazio

Form Inter mod Lazio

Inter i fantastisk form.

Inter er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Cagliari nedlagt 4-0, hvorefter det blev 5-0 mod Salernitana. Senest måtte også Torino bøje sig i et 1-0 nederlag.

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Lazio er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-3 over Genoa samt Venezia. Serien blev dog bremset mod Empoli i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3.

Med Inter i rigtig god form i de senere uger, hvor Lazio ikke har leveret overbevisende, er et spil på Inter det oplagte valg. Bookmakerne giver Inter 67% chance for at tage tre point mod Lazio. Det svarer til, at man får 1.49 på oddset for sejr til Inter, mens uafgjort giver 4.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Lazio betaler dig pengene 6.25 gange igen på oddset.

Inter v Lazio Indbyrdes historik

Lazio havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i October 2021 i Serie A. Inter møder Lazio med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. De seneste 10 kampe mellem Inter og Lazio har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Inter og Lazio ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Giuseppe Meazza.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lautaro Martinez. Han har vist flaget for Inter med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Lazio har til gengæld forhåbninger om, at Ciro Immobile kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 14 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.