Inter mod Lecce – Optakt, Spilfiduser, Odds

Inter er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Giuseppe Meazzapå lørdag. Gæsterne fra Lecce ankommer ikke med en formkurve i Serie A, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Inter går ind til runde 17 som nummer 1 i Serie A tabellen med 41 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Lecce samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Lecces seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Inter oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Inter præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede fire mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i syv af dem.

Lecce er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Lecce præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Inter er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til en nederlag i Serie A i denne sæson. Inter er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Lecce kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som fire nederlag i Serie A. Lecce tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Inter scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Inter har ikke tabt 25 af 26 af deres seneste kampe
  • Inter har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Inter scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 10 af Inter’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 kampe Lecce har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lecce i de seneste 12 kampe
  • Lecce har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Lecce har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lecce i 15 af de seneste 16 udekampe

Form Inter mod Lecce

Inter går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Real Sociedad, før de nedlagde Lazio med 0-2. Mod Bologna blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Inter præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Giuseppe Meazza. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede 15 mål.

Lecce ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Bologna. Herefter var de oppe imod Empoli i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Frosinone, som blev nedlagt med 2-1. Lecce formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Serie A. De opnåede fire uafgjorte og tabte to, hvori de indkasserede otte og scorede seks mål.

Inter scorede 16 mål og indkasserede to i deres seneste syv kampe mod hold fra den nederste halvdel af Serie A tabellen. De opnåede 18 point og seks sejre. Lecce opnåede nul sejre og tre point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Inter vs Lecce – Seneste nyt

Inter kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Lecce.

Alexis Sanchez, Juan Cuadrado, Denzel Dumfries og Stefan de Vrij er blandt de fire spillere, som mangler for Inter den kommende lørdag.

Lecce har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Pontus Almqvist og Jeppe Corfitzen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lecce, når de drager til Giuseppe Meazza.

Inter mod Lecce – indbyrdes historik

Inter har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Lecce. Inter ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Lecce. Inter har generelt overtaget mod Lecce,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.20.

Inter scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Lecce i Serie A. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Inter og Lecce fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Inter mod Lecce Spiltips

Det har været en god sæson for Giuseppe Meazza, der lige nu står på 15 mål i ligaen og Inter håber på skarpretteren igen, når de møder Lecce.

Inter var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Lecce sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort syv gange og led to nederlag. Inter har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål ti gange i 10 kampe på Giuseppe Meazza. Lecce scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Inter præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Lecce snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Inters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.