Inter skal forsvare Milano ære mod Liverpool i Champions League

Inter tager imod Liverpool på Giuseppe Meazza på onsdag til den første af to kampe i 1/8 af Champions League.

Liverpool forventes at komme hjem med et godt resultat, men Inter vil selvfølgelig kæmpe deres chance. De skal sikre det bedst mulige udgangspunkt på eget græs, inden de drager til returkampen hos Liverpool.

Inter v Liverpool statistik og historik

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Et væddemål på Liverpool giver dig netop nu 2.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 50% chance for at slå Inter. Ønsker du at placere dine indsatser på Inter, kan de spilles til 3.65 på oddset.

Inter er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 13 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.3 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål ind, eller 1.2 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 3 gange undervejs.

The Reds rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Reds til 2.00 på oddset. Et væddemål på Liverpool giver dig netop nu 2.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 50% chance for at slå Inter. Ønsker du at placere dine indsatser på Inter, kan de spilles til 3.65 på oddset.

Facts og finurligheder for Inter v Liverpool.

  • Inter vandt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Inter har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
  • Inter scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Inter har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 47 af deres seneste 49 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 36 af 38 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 7 af de seneste 9 udekampe

Inter vs Liverpool – Seneste nyt

Inter kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Liverpool.

Alessandro Bastoni, Joaquin Correa & Robin Gosens er alle ude af truppen, som Inter tager imod Liverpool med på Giuseppe Meazza.

Liverpool ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Inter på Giuseppe Meazza.

Sheyi Ojo rejser ikke med Liverpool til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lineup Inter vs Liverpool

Form Inter møder Liverpool

Inter håber på yderligere point til samlingen.

Inter har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod AC Milan gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Roma, inden de senest spillede 1-1 mod SSC Napoli.

The Reds udvider sejrsstimen.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Cardiff nedlagt 3-1, hvorpå Leicester blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Burnley, der blev slået med 0-1.

Inter v Liverpool Indbyrdes historik

Da The Reds har tilbragt en sæson udenfor Champions League, er det således første gang i 14 års, at de møder Inter. Det seneste møde imellem dem blev spillet 11 marts 2008, hvor The Reds vandt 1-0 på Giuseppe Meazza. Inter går ind til opgøret med en historik mod Liverpool, der siger 0-0-2 for deres seneste 2 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Inter spilles til 3.65, mens bedste odds på uafgjort er 3.70. Endelig kaster en udesejr til Liverpool 2.00 af sig på oddset.

Flere mål i vente

Hold øje med Edin Dzeko når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Inter, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Mohamed Salah har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Liverpool, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.