Inter mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Inter byder velkommen til Real Sociedad, når de skal op imod hinanden på Giuseppe Meazza til en spændende kamp i den kommende tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

De har samlet 11 point sammen for deres første fem Champions League kampe, hvorved Inter har sikret avancement til næste runde. Førstepladsen er dog fortsat ikke i hus, hvorfor de går ind til sidste runde top tændte på at sikre positionen som gruppens førerhund.

Efter at have høstet 11 point i deres første fem kampe i Champions League har Real Sociedad sikret sig videre adgang til næste runde. Nu skal de forsøge også at hente førstepladsen hjem.

Inter har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Real Sociedad vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

  • Inter scorede i 35 af deres seneste 36 kampe
  • Inter har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
  • Inter scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • Inter vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Inter har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Real Sociedad scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Real Sociedad scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • 9 af Real Sociedad’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe

Odds til kampen mellem Inter og Real Sociedad leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Inter (1.61) | Uafgjort (4.33) | Real Sociedad (4.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.05) | Over 2.5 (1.75)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Inter vs Real Sociedad – Seneste nyt

Inter kan have op til tre fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Real Sociedad.

Denzel Dumfries, Stefan de Vrij og Benjamin Pavard er alle ude af truppen, som Inter tager imod Real Sociedad med på Giuseppe Meazza.

I værste fald må Real Sociedad finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League. Blandt de fraværende spillere i Real Sociedad-truppen, er Igor Zubeldia i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Brais Mendez, Mohamed-Ali Cho, Mikel Oyarzabal, Ander Barrenetxea og Aritz Elustondo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Giuseppe Meazza.

Lineup Inter vs Real Sociedad

Form Inter mod Real Sociedad

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Benfica, før de bankede SSC Napoli med 0-3. Senest blev Udinese nedlagt i en 4-0 sejr.

Real Sociedad er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Osasuna, før de bankede CE Andratx med 0-1. Senest blev Villarreal nedlagt i en 0-3 sejr. Real Sociedad er i top tre, når det kommer til at scorede mål udebane i Champions League i denne sæson. De har hakket tre kugler i kassen, mens de også indkasserede nul frem til nu.

Inter mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Når Inter går ind til kampen mod Real Sociedad på Giuseppe Meazza, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 0-1-0 i deres tidligere en opgør.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i en af de seneste en kamp mellem Inter og Real Sociedad.

Inter har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Real Sociedad vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte en gange i denne stime. Inter præsterede at åbne scoringen ikke færre end ti gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Real Sociedad præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Inter mod Real Sociedad – Hold øje med…

Alexis Sanchez fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Champions League for Inter. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende tirsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Brais Mendez i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Champions League for Real Sociedad.