Inter og Roma går på jagt efter netmaskerne i Milano

Inter tager imod Roma på Giuseppe Meazza i runde 36 den kommende onsdag i Serie A. Inter indtager en 1. plads med 85 point efter 35 kampe. Roma har 58 point og er på en 7. plads i tabellen.

Inter udvider sejrsstimen.

Inter går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. I Inters 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Verona,
dernæst fulgte en 2-0 sejr mod Crotone, mens de senest smadrede Sampdoria 5-1.

Inter virker brandvarme på hjemmebane og med 6 sejre i de seneste 6 kampe siden februar vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Roma drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Roma, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Roma et 2-0 nederlag mod Sampdoria, herefter fulgte en 3-2 sejr mod Manchester United i Europa League, mens de i den seneste kamp ydmygede Crotone med en 5 mål.

Det er mildest talt ikke overraskende at se Roma vurderet som outsider den kommende onsdag, når deres elendige præstationer ude blot har produceret 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe.

Inter vs Roma h2h

Inter v Roma Fixture History

The fixture history of the two teams delivers good insights that are worth considering before placing a bet on the upcoming game.

Uafgjort er blevet en vane

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Inter og Roma senest mødte hinanden i Serie A. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Giuseppe Meazza. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Inter går ind til opgøret med en historik mod Roma, der siger 1-7-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A.

Season facts for Inter and Roma.

Facts are calculated for Serie A

  • Inter har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 19 kampe i træk;
  • Inter har vundet i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 15 hjemmebane kampe i træk.
  • Roma har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Roma ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Roma har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Roma har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Inter giver 1.70 for en sejr, uafgjort betaler 4.10 retur, mens Roma giver 4.60 på oddset.