Inter mod Roma i Serie A runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Inter er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Roma på lørdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.67 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Giuseppe Meazza.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Inter samlet 69 point efter 32 kampe. På 58 point befinder Roma sig rangeret som nummer 5 for 32 afviklede kampe.

Roma går ind til kampen mod Inter den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Inter ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Roma vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 7 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Roma.

 • Inter har ikke tabt deres seneste 9 kampe
 • Inter scorede i deres seneste 7 kampe
 • Inter vandt deres seneste 3 kampe
 • Roma scorede i deres seneste 13 kampe
 • Roma har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 udekampe Roma har spillet, har begge hold scoret
 • Roma har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I 10 af de seneste 12 kampe Inter har spillet mod Roma har begge hold scoret
 • Inter har scorede i 14 af de senest 15 kampe mod Roma
 • Inter har har ikke tabt i de 9 seneste kampe i træk mod Roma
 • I de seneste 4 Inter kampe mod Roma var summen af mål over 2.5
 • Inter har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod Roma

Form Inter mod Roma

Inter fortsætter pointhøsten.

Inter er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Verona nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-1 mod Spezia. Senest måtte også AC Milan bøje sig i et 3-0 nederlag.

Roma inde i god stime.

Roma er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 4-0 over Salernitana samt Bodø/Glimt. Serien blev dog bremset mod SSC Napoli i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Inter v Roma Indbyrdes historik

Inter vandt de seneste to kampe mod Roma i Serie A med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 3-1. Bookmakerne har Inter som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.67, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Inter60% chance for at banke Roma. En pointdeling betaler 3.85 i gevinst på oddset, hvor imod Roma udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. Inter går ind til opgøret med en historik mod Roma, der siger 3-6-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Inter og Roma kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Inter og Roma hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Giuseppe Meazza i vente.

Inter mod Roma – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Lautaro Martinez viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Inter bør bringe ham i spil mod Roma. Sidstnævnte ankommer med Tammy Abraham, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.