Inter mod Salernitana i Serie A runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Inter skal teste formen af mod Salernitana på fredag, når de mødes i Serie A på Giuseppe Meazza. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 26 kampe afviklet er Inter placeret nummer 3 i stillingen med 55 point. Der er 40 points forskel til Salernitana, der som nummer 20 har samlet 15 point sammen.

Både Inter og Salernitana har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Inter har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er Salernitana ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Salernitana.

  • Inter scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Inter har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Inter ikke scoret i deres seneste 4 kampe
  • Inter tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 19 kampe
  • Salernitana har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Salernitana har spillet, har begge hold scoret
  • Salernitana uafgjort deres seneste 4 kampe
  • Salernitana har ikke tabt deres seneste 4 kampe

Form Inter mod Salernitana

Inter håber på frisk start.

Det er ikke helt skidt for Inter, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-0 mod Sassuolo, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Genoa. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod AC Milan.

Salernitana bøjer sig ikke

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Salernitana på udkig efter en sejr. Mod Genoa spillede de 1-1, før de også delte point med AC Milan i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Bologna.

Inter vs Salernitana – Seneste nyt Inter kan have op til 3 fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Salernitana. Alessandro Bastoni, Joaquin Correa og Robin Gosens er alle ude af truppen, som Inter tager imod Salernitana med på Giuseppe Meazza.

Inter v Salernitana Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 5-0 tilbage i diciembre 2021 i Serie A. Inter går ind til opgøret med en historik mod Salernitana, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Inter og Salernitana ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Giuseppe Meazza.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Inter’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lautaro Martinez. Han har vist flaget for Inter med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Salernitana har til gengæld forhåbninger om, at Federico Bonazzoli kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.