Eriksens Inter skal fejre titel i eget hus mod Sampdoria

Med Inter i fremragende form vil det være en stor overraskelse at se Sampdoria slippe fra Giuseppe Meazza med point på lørdag. Inter er placeret nummer 1 i stillingen med 82 point for 34 kampe, og 37 point bagefter efter 34 kampe ligger Sampdoria nummer 9.

I deres nuværende form vil Inter sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Sampdoria.

Inter fortsætter pointhøsten.

Inter går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Inters 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Spezia,
hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod Verona, mens de senest smadrede Crotone 2-0.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne hjemme som Inter. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet på lørdag.

Sampdoria fortsætter pointhøsten.

Sampdoria går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Sampdoria en 1-0 sejr mod Crotone, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Sassuolo, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod Roma.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Sampdoria passe på ikke at blive massakreret på lørdag.

Inter vs Sampdoria h2h

Head-2-Head

Inter har momentum på deres side

Inter tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A, da Sampdoria noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Inter sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Inter clasher med Sampdoria. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Serie A har Inter generelt været dominerende mod Sampdoria, som de har besejret i 70% af kampene.

  • Inter er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Inter har vundet i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • Inter har vundet i seneste 13 af 14 hjemmebane kampe.
  • I 6 of 8 seneste Sampdoria kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Sampdoria har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Sampdoria har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Sampdoria kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Inter giver 1.47 for en sejr, uafgjort betaler 4.60 retur, mens Sampdoria giver 6.50 på oddset.