Inter mod Sassuolo i Serie A runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Giuseppe Meazza på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Inter som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Sassuolo.

Inter indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 54 point efter 24 kampe. På de 24 runder Sassuolo har afviklet, har de indsamlet 30 point og ligger nummer 12 i stillingen.

Sassuolo går ind til kampen mod Inter den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Inter oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Inter præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 5 mål, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem.

Sassuolo kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Sassuolo.

 • Inter scorede i 36 af deres seneste 37 hjemmekampe
 • Inter har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter vandt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • I 16 af de seneste 18 udekampe Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sassuolo i 27 af de seneste 29 udekampe
 • Sassuolo har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I de seneste 5 Inter kampe mod Sassuolo var summen af mål over 2.5
 • I 9 ud af 11 seneste Inter kampe mod Sassuolo var antallet af mål under 3.5
 • Inter har har ikke tabt i de 6 seneste kampe i træk mod Sassuolo
 • I 4 af de seneste 5 kampe Inter har spillet mod Sassuolo har begge hold scoret
 • Inter har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Sassuolo

Form Inter mod Sassuolo

Inter drømmer om mere.

Inter har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod AC Milan gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Roma, inden de senest spillede 1-1 mod SSC Napoli.

Sassuolo håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Sassuolo i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 2-1 mod Sampdoria og Juventus. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Roma.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Inter til at have en god chance for endnu en sejr mod Sassuolo. Bookmakerne giver Inter 79% chance for at tage tre point mod Sassuolo. Det svarer til, at man får 1.27 på oddset for sejr til Inter, mens uafgjort giver 5.80 gange igen. En væddemål på en udesejr til Sassuolo betaler dig pengene 10.50 gange igen på oddset.

Inter v Sassuolo Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i Oktober 2021 i Serie A. Inter møder Sassuolo med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Inter og Sassuolo. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Inter og Sassuolo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Giuseppe Meazza.

Manden med målnæsen

Hold øje med Lautaro Martinez når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Inter, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Domenico Berardi har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Sassuolo, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.