Inter mod Torino i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Torino den kommende onsdag i Serie A. Alt andet end en sejr til Inter vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har Inter samlet 43 point efter 18 kampe. På 25 point befinder Torino sig rangeret som nummer 10 for 18 afviklede kampe.

Torino vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Inter, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Inter oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Inter præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 4 mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem.

Hvad målscoring angår, er Torino ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Torino.

 • Inter har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter scorede i 29 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Inter vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 6 af de seneste 7 kampe
 • Torino har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Torino i 13 af de seneste 15 kampe
 • Torino tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Torino har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Inter har spillet mod Torino har begge hold scoret
 • Inter har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Torino
 • Inter har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Torino
 • Inter har scoret imod i 10 af de senest 11 kampe mod Torino
 • Inter har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Torino

Form Inter mod Torino

Inter i fantastisk form.

Inter har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Real Madrid. De svarede stærkt igen mod Cagliari, som blev slået 4-0, før de sejrede 5-0 over Salernitana.

Torino bøjer sig ikke.

Torino har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Bologna med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Sampdoria. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Verona.

Inter v Torino Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i marts 2021 i Serie A. Inter går ind til opgøret med en historik mod Torino, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Inter og Torino var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Inter og Torino hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Giuseppe Meazza i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lautaro Martinez. Han har vist flaget for Inter med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Torino har til gengæld forhåbninger om, at Tommaso Pobega kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.