Inter mod Venezia i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Inter skal teste formen af mod Venezia den kommende lørdag, når de mødes i Serie A på Giuseppe Meazza. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har Inter samlet 50 point efter 21 kampe. På 18 point befinder Venezia sig rangeret som nummer 17 for 21 afviklede kampe.

Venezia vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Inter, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Hvad målscoring angår, er Venezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Inter v Venezia.

 • Inter har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter scorede i 32 af deres seneste 33 hjemmekampe
 • Inter vandt deres seneste 8 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Venezia i de seneste 10 kampe
 • Venezia har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
 • Venezia tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 Inter kampe mod Venezia var summen af mål under 3.5
 • Inter har har ikke tabt i de 4 seneste kampe i træk mod Venezia
 • Inter har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Venezia
 • Inter har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Venezia

Form Inter mod Venezia

Inter fortsætter pointhøsten.

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 2-1 over Torino samt Lazio. Serien blev dog bremset mod Atalanta i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Venezia håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Venezia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-3 og 2-0 mod AC Milan og Atalanta. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Empoli.

Inter v Venezia Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i november 2021 i Serie A. Inter møder Venezia med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-0 for deres seneste 4 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Inter og Venezia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Giuseppe Meazza.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lautaro Martinez. Han har vist flaget for Inter med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Venezia har til gengæld forhåbninger om, at Mattia Aramu kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.