Inter mod Viktoria Plzen Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Inter skal op imod Viktoria Plzen den kommende onsdag i en duel på Giuseppe Meazza. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Med 7 point for deres første fire kampe i Champions League turneringen, har Inter stadig en god chance for at nå næste runde. De skal sandsynligvis vinde her i femte runde for at tage førstepladsen, men uafgjort giver også en god position i forhold til at gå videre.

Når det kommer til mål, er Inter ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Inter mod Viktoria Plzen Optakt

Inter ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Barcelona. Herefter var de oppe imod Salernitana i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Fiorentina, som blev nedlagt med 3-4. Inter præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 0 uden vinder, mens de tabte 3, hvori de scorede 6 og indkasserede 6 mål.

Viktoria Plzen har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-4 til Bayern München. De svarede stærkt igen mod Jablonec, som blev slået 0-3, før de sejrede 3-1 over Banik Ostrava. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Viktoria Plzen to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 6 mål.

Vi regner med, at Inter udnytter hjemmebanefordelen mod gæsterne fra Viktoria Plzen i deres kommende duel. Værdispillet ligger i en satsning på en kneben hjemmesejr med højst ét eller to overskydende mål.

Facts og finurligheder for Inter v Viktoria Plzen.

  • Inter scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Inter scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Inter har spillet, har begge hold scoret
  • Inter har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Inter i 4 af de seneste 5 kampe
  • Viktoria Plzen har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste udekampe
  • Viktoria Plzen scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Viktoria Plzen scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Viktoria Plzen har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Viktoria Plzen i de seneste 4 udekampe

Inter vs Viktoria Plzen – Seneste nyt

Inter skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viktoria Plzen på Giuseppe Meazza.

Marcelo Brozovic sidder over for Inter i deres kommende opgave på grund af en skade.

Viktoria Plzen har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Jan Kopic og Radim Reznik bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viktoria Plzen, når de drager til Giuseppe Meazza.

Inter mod Viktoria Plzen – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Inter med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Inter vandt 1 af deres foregående 1 kamp mod Viktoria Plzen, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 8.50 i skrivende stund.

Inter mod Viktoria Plzen Spiltips

På trods af blot 2 mål i sine seneste seks kampe for Inter, har Lautaro Martinez været stærkt kørende i denne sæson med 1 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Viktoria Plzen, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende onsdag.

Inter høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Viktoria Plzen sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag. Inter præsterede 4 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Giuseppe Meazza.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Inters sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Viktoria Plzen spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.