Inter vs Benfica – Optakt, bedste Odds og gode tips

Gæsterne fra Benfica ankommer til deres returkamp i Champions League mod Inter på Giuseppe Meazza på onsdag. Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 0-2 resultat.

Inter ligner et hold, der har opbygget en solid nok føring til at sikre videre adgang sammenlagt efter 2-0 sejren på udebane i den første kamp. Benfica kommer til Giuseppe Meazza med en monster-opgave foran sig.

Oddsene er imod Benfica, som har brug for et mindre mirakel for at komme videre til næste runde. At tabe 2-0 i den første kamp er aldrig godt. At tabe 2-0 hjemme gør opgaven enormt stor på udebane. Det lugter af et exit for gæsterne i Champions League i denne sæson.

Inter v Benfica statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Inter spilles til 2.15, mens bedste odds på uafgjort er 3.40. Endelig kaster en udesejr til Benfica 3.40 af sig på oddset.

Når det kommer til mål, er Inter ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum syv mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med syv clean sheets undervejs.

Benfica kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i ti scoringer imod, eller et snit på en pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

  • 22 af Inter’s seneste 24 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Inter’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Inter’s seneste 9 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • 8 af Inter’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Inter’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Benfica har i vandt 8 af de seneste 9 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Benfica har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste udekampe
  • Benfica scorede i 36 af deres seneste 38 udekampe
  • Benfica scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Benfica vandt 8 af 9 af deres seneste udekampe

Odds til kampen mellem Inter og Benfica leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Inter (2.15) | Uafgjort (3.40) | Benfica (3.40)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.91) | Over 2.5 (1.91)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.00) | BTTS Nej (1.75)

Mangler du en bookmaker til Inter mod Benfica? Få et risikofrit væddemål her.

Inter vs Benfica – Seneste nyt

Inter skulle bare have én spiller siddende, når de møder Benfica på Giuseppe Meazza.

Marcelo Brozovic sidder over for Inter i deres kommende opgave på grund af en skade.

Benfica har en næsten fuld trup til rådighed den kommende onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Julian Draxler og Morato bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Benfica, når de drager til Giuseppe Meazza.

Lineup Inter vs Benfica

Form Inter mod Benfica

Inter har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Salernitana, før de sejrede 0-2 mod Benfica. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Monza.

Benfica har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af FC Porto, før Inter satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chaves, der satte sig igennem med 1-0.

Inter mod Benfica – indbyrdes historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Inter spilles til 2.15, mens bedste odds på uafgjort er 3.40. Endelig kaster en udesejr til Benfica 3.40 af sig på oddset.

Inter vandt seksaf deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til firenederlag. Benfica vandt otteaf deres seneste 10 udekampe, og spillede enuafgjort, mens det blev til ennederlag. Inter har holdt modstanderen fra scoring på Giuseppe Meazza i fem af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Benfica præsteret at holde rent bur i otte af deres seneste 10 udekampe.

Inter mod Benfica – Hold øje med…

Det har været en god sæson for Giuseppe Meazza, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Inter håber på skarpretteren igen, når de møder Benfica.