Inter vs FC Porto – Spilfiduser, Optakt og Odds

Inter møder FC Porto med kickoff kl. den kommende onsdag på Giuseppe Meazza. Det er første af to opgør i deres 1/8-finale i Champions League.

Inter måtte svede lidt mere end forventet før pladsen i knockout-fasen var sikret med 10 point på kontoen. To nederlag undervejs tog vinden lidt ud ad sejlene, og de skal vise mere for at overleve en hård opgave som FC Porto. Gruppespillet var ikke uden sine problemer undervejs for FC Porto, da de viste sig noget mere sårbare, end de selv havde håbet. Selvom de vandt fire kampe, viste de også skrøbeligheden i to nederlag, der dog i sidste ende ikke kostede førstepladsen.

Inter formåede at holde forfølgerne bag sig i gruppespillet, selv om de oplevede et par skuffende nedture undervejs. At tabe to gange af seks mulige har givet dem et fingerpeg om, hvor fokuserede de skal være på dette stadie af turneringen for at kunne overraske mod en modstander som FC Porto. Efter at have lidt to nederlag i Champions League i denne sæson, ved FC Porto at de skal være fuldt fokuserede for at nå næste runde. Nederlag på dette niveau har vist sig at være kostbare, og FC Porto skal vise en fokuseret præstation på Giuseppe Meazza.

Inter v FC Porto statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Inter spilles til 1.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.60. Endelig kaster en udesejr til FC Porto 4.75 af sig på oddset.

Inter kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

FC Porto går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige 1.5 mål pr. kamp, 15 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

 • Inter scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
 • Inter vandt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
 • 10 af Inter’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
 • Inter scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
 • FC Porto har ikke tabt deres seneste 18 kampe
 • FC Porto scorede i 32 af deres seneste 34 udekampe
 • FC Porto har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
 • FC Porto har i vandt de seneste 4 kampe i træk ikke indkasseret et mål
 • FC Porto vandt 14 af 16 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Inter har spillet mod FC Porto har begge hold scoret
 • Inter har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod FC Porto
 • I 3 ud af 4 seneste Inter kampe mod FC Porto var antallet af mål under 3.5
 • Inter har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod FC Porto

Odds til kampen mellem Inter og FC Porto leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Inter (1.80) | Uafgjort (3.60) | FC Porto (4.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.80) | Over 2.5 (2.00)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Hent dit risikofrie væddemål her

Inter vs FC Porto – Seneste nyt

Inter skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Porto på Giuseppe Meazza.

Marcelo Brozovic sidder over for Inter i deres kommende opgave på grund af en skade.

FC Porto ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Inter på Giuseppe Meazza.

Pepe rejser ikke med FC Porto til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lineup Inter vs FC Porto

Form Inter mod FC Porto

Inter virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AC Milan, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod Sampdoria, hvorpå Udinese blev besejret 3-1.

FC Porto har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Vizela nedlagt 2-0, hvorpå Sporting CP blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Rio Ave, der blev slået med 1-0.

Inter mod FC Porto – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Inter med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Inter vandt to af deres foregående fire kampe mod FC Porto, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Inter og FC Porto.

Bookmakerne giver Inter 56% chance for at tage tre point mod FC Porto. Det svarer til, at man får 1.80 på oddset for sejr til Inter, mens aufgjort giver 3.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Porto betaler dig pengene 4.75 gange igen på oddset.

Inter vandt niaf deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til ennederlag. FC Porto vandt otteaf deres seneste 10 udekampe, og spillede touafgjort, mens det blev til nulnederlag. FC Porto holdt modstanderen fra scoring i syv af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet Inter formåede at holde rent mål seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Inter med undefined mål for sæsonen og stod desuden for fire i de seneste seks kampe i alle turneringer.

FC Porto har til gengæld forhåbninger om, at Pepe kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt to i de seneste seks.