Intet på spil for Frankrig, Sverige i sumpen

Der er nabolande, som ikke formår at møde hinanden så tit, som Frankrig og Sverige har gjort siden 2008. Tirsdag aften står de overfor hinanden for 7. gang siden Frankrig vandt 3-2 i en venskabskamp for 12 år siden. Der er kick kl. 20.45 i Paris, og det er med odds 1.64 på hjemmesejren, mens en svensk overraskelse giver odds 5.60, hvis det er dét udfald, du kunne tænke dig at oddse på.

Sverige har ofte været en hård modstander for Frankrig, og vandt to af de seks opgør, mens fire sluttede med nederlag på ét overskydende mål. I aften kan der være klar forskel i motivationen, for hjemmeholdet har intet på spil.

Frankrig har nemlig sikret sig førstepladsen i gruppen, mens Sverige til gengæld ikke har sikret sig forbliven i A-rækken. De skal helst have flere point end Kroatien i aften, hvorfor deres angrebslyst kan vise sig at være en del større end Frankrigs.

Sverige svarede flot igen på nederlaget mod Danmark ved at besejre Kroatien, så håbet lever for de blå-gule, og de går efter struben i aften i Paris, og når Finland kunne vinde 2-0 dernede…. men spiller Frankrig til nul i to hjemmekampe i træk? Vi tvivler og går efter velbetalte odds 2.28 på udfaldet “begge hold scorer”.

Flere interessante tips