Ipswich jagter play off-zonen mod boldbesiddende Dons

Begge parters placering i midten af League One antyder en jævnbyrdig kamp, når Ipswich på Portman Road har besøg af Milton Keynes Dons. Som nummer 8 i stillingen har Ipswich indsamlet 59 point efter 38 kampe. Med 54 point har Milton Keynes Dons for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 13.

I deres nuværende form vil Ipswich sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Milton Keynes Dons.

Ipswich bøjer sig ikke.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Ipswich, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Ipswich en 0-0 uafgjort mod Wigan, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Bristol Rovers, mens de i den seneste kamp delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Rochdale.

Ipswich har hjemme taget 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende lørdag.

Milton Keynes Dons fortsætter pointhøsten.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for Milton Keynes Dons har formen generelt været yderst tilfredsstillende i League One. Milton Keynes Dons sikrede sig en 2-1 sejr mod Burton, hvorefter de fik en 1-0 sejr mod Doncaster, inden de tabte 2-0 til Crewe i deres seneste kamp.

Det har været et ringe udbytte af 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for Milton Keynes Dons. Der er behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

Ipswich vs Milton Keynes Dons h2h

Head-2-Head

Ipswich har overtaget

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Ipswich senest mødte Milton Keynes Dons på Stadium MK. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Ipswich vandt 50%, mens Milton Keynes Dons vandt 0% af deres seneste 2 kampe i League One. Det efterlader et facit, der siger 1-1-0 i det samlede regnskab.

  • Ipswich Town er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Ipswich Town er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Ipswich Town kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Ipswich Town har scoret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
  • Milton Keynes Dons har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Milton Keynes Dons har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Milton Keynes Dons kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Milton Keynes Dons har scoret i seneste 4 af 6 kampe.