Irland vs Frankrig – Optakt, bedste Odds og gode tips

Irland møder Frankrig på Aviva Stadium, hvilket kan udvikle sig til at blive en spændende kamp. Kampen sparkes igang på mandag, det er en af kampene i anden runde af kvalifikationerne til EM. I det seneste opgør mellem disse to løb Frankrig med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag.

Efter den første runde af gruppespillet er Irland nummer tre med nul point, mens Frankrig har tre point, hvilket gør dem til nummer et. Irland går ind til deres kommende kamp som nummer 48 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Frankrig, som ligger nummer 3 i verden.

Det vil være næsten skandaløst for Frankrig, hvis de går glip af tre point i deres kommende kamp i turneringen. Med flere hårde kampe på vej, er det afgørende for Frankrig at sikre en sejr her.

Form Irland mod Frankrig

Irland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Norge. De svarede stærkt igen mod Malta, som blev slået 0-1, før de sejrede 3-2 over Letland. Irland præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede syv mål.

Frankrig virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Morocco, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 2-2 mod Argentina, hvorpå Holland blev besejret 4-0. Frankrig præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem to uafgjorte og tre nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede 13.

Vores tip

Facts og finurligheder for Irland v Frankrig.

  • 10 af Irland’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Irland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Irland har spillet, har begge hold scoret
  • Irland scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Irland hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Frankrig scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • Der er scoret imod Frankrig i 11 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Frankrig’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Frankrig i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Frankrig har spillet, har begge hold scoret

Irland vs Frankrig – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Irland, når de skal i aktion mod Frankrig.

Michael Obafemi og Troy Parrott er blandt de to spillere, som mangler for Irland på mandag.

Frankrig ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder Irland. Blandt de fraværende spillere i Frankrig-truppen, er Brice Samba i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Aurelien Tchouameni, Alphonse Areola og Mike Maignan bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Frankrig, når de drager til Aviva Stadium.

Irland mod Frankrig – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Irland ser Frankrig uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Irland går til kampen mod Frankrig med en 0-2-4 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Irland og Frankrig.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved David McGoldrick, der viser god form for Irland. Han fandt vej til netmaskerne en gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Frankrig.Gæsterne krydser fingre for Karim Benzema til at score igen efter fire EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Irland høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Frankrig sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Frankrig præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Irland formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Aviva Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Irland præsterede et gennemsnit på 0.34 mål, mens Frankrig snittede 1.17 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Irlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Frankrig spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål undervejs i processen.