Island mod Slovakiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Island tager imod Slovakiet den kommende lørdag i en kamp spillet på Laugardalsvöllur. Vi går ind i den tredje runde af gruppespillet i kvalifikationen til EM, hvor begge hold fortsat er meget ivrige efter at tilføje point til deres konto. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag.

Efter de første to kampe i gruppespillet er Island nummer fire med tre point point, mens Slovakiet er nummer to med fire point point. Hjemmeholdet Island går ind til kampen som nummer 64 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Slovakiet kommer til kampen den kommende lørdag som nummer 51.

Island går ind til deres tredje kamp i EM kvalifikationen med tre point for øje. Der skal point på kontoen i de få hjemmekampe, det bliver til i en kval-gruppe.

Form Island mod Slovakiet

Island har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Sverige tabte de 2-1, Bosnien-Hercegovina også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Island formåede at vinde 0-7 over Liechtenstein. Island præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 24 og indkasserede 19 mål.

Slovakiet ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Chile. Herefter var de oppe imod Luxembourg i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Bosnien-Hercegovina, som blev nedlagt med 2-0. Slovakiet kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv seks.

Slovakiet er i øjeblikket ubesejret i 5 kampe på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Island v Slovakiet.

  • Island har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Island i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Island har spillet, har begge hold scoret
  • Island scorede i deres seneste 8 hjemmekampe
  • Island har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Slovakiet’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovakiet har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • I de seneste 3 Slovakiet kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Slovakiet har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Slovakiet scorede i 7 af deres seneste 8 udekampe

Island vs Slovakiet – Seneste nyt

Island skulle bare have én spiller siddende, når de møder Slovakiet på Laugardalsvöllur.

Alfred Finnbogason sidder over for Island i deres kommende opgave på grund af en skade.

Slovakiet ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Island på Laugardalsvöllur.

Juraj Kucka rejser ikke med Slovakiet til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Island mod Slovakiet – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Slovakiet med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Island går til kampen mod Slovakiet med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Island og Slovakiet.

Spilfiduser for kampen

Da en ny EM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Island og Slovakiet er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Island høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort seks gange og led to nederlag i denne serie. Slovakiet sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Island præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Laugardalsvöllur.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Island præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Slovakiet snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Islands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Slovakiet spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.