Israel mod Island – Optakt, Spilfiduser, Odds

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende torsdag.

Israel går ind til kampen på torsdag som nummer 75, mens gæsterne fra Island kommer som nummer 73 på FIFA verdensrangliste.

Form Israel mod Island

Israel har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Schweiz sluttede 1-1, hvorpå et 1-2 nederlag mod Rumænien fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Andorra blev nedlagt med 0-2. Israel opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede seks og lukkede fem mål ind.

Island har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Portugal. De svarede stærkt igen mod Guatemala, som blev slået 0-1, før de sejrede 0-2 over Honduras. Island vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Israel formåede at score mindst én gang i deres seneste 3 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 10 Israel kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 10 Israel kampe i EM, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Israel i 23 af de seneste 25 kampe
  • Israel scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Israel i 16 af de seneste 18 kampe i EM
  • Island scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Island kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Island kampe , har summen af mål været under 3.5
  • Island har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe i EM
  • Island scorede i 7 af deres seneste 9 kampe i EM

Israel vs Island – Seneste nyt

Israel skulle bare have én spiller siddende, når de møder Island på Szusza Ferenc Stadion.

Daniel Peretz sidder over for Israel i deres kommende opgave på grund af en skade.

Island har en næsten fuld trup til rådighed på torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Island-truppen, er Kolbeinn Finnsson i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Sverrir Ingi Ingason rejser ikke med Island til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Israel mod Island – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på torsdag. Israel vandt en af deres foregående tre kampe mod Island, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere tre kampe mellem Israel og Island scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i EM på det seneste er Eran Zahavi ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Island sætter deres lid til, at Gylfi Sigurdsson kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i EM.

Israel høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Island sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Man kunne forestille sig, at Island sætter næsen op efter at score den kommende torsdag, da Israel kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Israel præsterede et gennemsnit på 2.34 mål, mens Island snittede 2.01 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Israels seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.