Israel mod Kosovo – Optakt, Spilfiduser, Odds

Israel er klar til at møde Kosovo den kommende lørdag i en kamp, der afvikles på Bloomfield Stadium som en del af EM kvalifikationen. Dette vil være deres første kamp i gruppespillet.

Andorra, Hviderusland, Israel, Kosovo, Rumænien, Schweiz kæmper alle for en plads ved den forestående EM, og de 6 nationer udgør tilsammen gruppe I. Israel går ind til deres kommende kamp som nummer 76 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Kosovo, som ligger nummer 107 i verden.

De går ind til deres næste kamp i EM som favoritter, og Israel vil være skuffende, hvis der ikke ligger en sejr og venter. De bør have langt mere kvalitet end Kosovo, og håber på at glide glat igennem gruppespillet.

Form Israel mod Kosovo

Israel har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Island, før de sejrede 2-1 mod Albanien. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-3 nederlag mod Cypern. Israel vandt halvdelen af deres seneste seks landskampe, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 15mål, men lukkede også 12 ind.

Kosovo har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Cypern med 5-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Armenien. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Færøerne. I deres seneste seks landskampe vandt Kosovo to sejre, mens de spillede to kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede fem mål.

Israel scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Kosovo lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Israel v Kosovo.

  • 18 af Israel’s seneste 19 kampe havde over 2.5 mål
  • I 16 af de seneste 18 hjemmekampe Israel har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Israel i 33 af de seneste 35 kampe
  • I 12 af de seneste 13 kampe Israel har spillet, har begge hold scoret
  • Israel scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • 16 af Kosovo’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Kosovo i 14 af de seneste 16 kampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Kosovo har spillet, har begge hold scoret
  • Kosovo scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 6 af Kosovo’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål

Israel vs Kosovo – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Israel, når de skal i aktion mod Kosovo.

Dolev Haziza og Mahmoud Jaber er blandt de to spillere, som mangler for Israel på lørdag.

Israel mod Kosovo – indbyrdes historik

Spilfiduser for kampen

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Eran Zahavi viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Israel bør bringe ham i spil mod Kosovo. Sidstnævnte ankommer med Vedat Muriqi, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Israel vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Kosovo vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Israel har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Bloomfield Stadium, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Israels forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på to mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.