Italien mod Albanien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Italien og Albanien. Der er kick off den kommende lørdag på BVB Stadion Dortmund.

Italien – Albanien: Tips og odds

  • Italien scorede i 19 af deres seneste 21 kampe i EM
  • Italien vandt deres seneste 7 kampe i EM
  • Italien har i tabte de seneste 4 kampe i træk i EM, hvori begge hold scorede
  • Italien scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Italien var i vandt 6 af de seneste 7 kampe i EM involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 21 af Albanien’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • Albanien har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Albanien’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Albanien kampe i EM, har summen af mål været under 2.5
  • Albanien har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Italien – Albanien: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Italien med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på BVB Stadion Dortmund den 16 november 2022. Italien går til kampen mod Albanien med en 4-0-0 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

I en af de tidligere fire kampe mellem Italien og Albanien scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Italien præsterede et gennemsnit på 1.75 mål, mens Albanien snittede 0.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Italiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Albanien spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.

Italien – Albanien: Form

Italien virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Ecuador, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Tyrkiet, hvorpå Bosnia-Herzegovina blev besejret 1-0. Italien har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede to uafgjort og tabte nul. De scorede ti mål og lukkede tre mål ind.

Albanien har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Sweden. De svarede stærkt igen mod Liechtenstein, som blev slået 3-0, før de sejrede 3-1 over Azerbaijan. Albanien vandt to gange, mens de også registrerede to uafgjorte og to nederlag i deres sidste seks landskampe. Resultaterne fra disse kampe viser endvidere, at de lukkede seks mål ind og selv scorede syv.

Italien – Albanien: Målscorere og kort

Da en ny EM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Italien og Albanien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Italien – Albanien: Startopstillinger

Italien – Albanien: Odds sammenligning