Italy vs England – Spilfiduser, Optakt og Odds

Italy er klar til at møde England på torsdag i en kamp, der afvikles på Diego Armando Maradona som en del af European Championship kvalifikationen. Dette vil være deres første kamp i gruppespillet. I det seneste opgør mellem disse to løb Italy med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag.

England, Italy, Malta, Nordmakedonien, Ukraine kæmper alle for en plads ved den forestående European Championship, og de 5 nationer udgør tilsammen gruppe C. Mens hjemmeholdet Italy ligger nummer 8 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne England til kampen den kommende torsdag som nummer 5.

Vurderet ud fra oddsene alene har vi en meget lige kamp i vente, når Italy tager imod England. Tre point i en på papiret så jævnbyrdig kamp kan lægge et solidt fundament til at sikre videre kvalifikation, men det er en svær kamp at kalde. Vurderet ud fra oddsene alene har vi en meget lige kamp i vente, når England rejser til Italy. Tre point i en på papiret så jævnbyrdig kamp kan lægge et solidt fundament til at sikre videre kvalifikation, men det er en svær kamp at kalde.

Form Italy mod England

I deres seneste tre kampe formåede Italy først at banke Ungarn med 0-2. Herefter nedlagde de også Albanien med 1-3, inden stimen stoppede mod Østrig, der vandt en 2-0 sejr. Italy præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede fem og indkasserede syv mål.

I deres seneste tre kampe formåede England først at banke Wales med 0-3. Herefter nedlagde de også Senegal med 3-0, inden stimen stoppede mod Frankrig, der vandt en 1-2 sejr. England vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led to nederlag. De scorede 19 mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Italy v England.

  • Italien scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • I de seneste 8 Italien hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Italien i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 7 af Italien’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Italien har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • England scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 5 af England’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 England kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 England udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • England har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe

Italy vs England – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Italy, når de skal i aktion mod England.

Gianluca Scamacca og Leonardo Bonucci er blandt de to spillere, som mangler for Italy den kommende torsdag.

England ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på torsdag møder Italy.

Jack Grealish, Ivan Toney, James Maddison, Ben Chilwell og Reece James bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med England, når de drager til Diego Armando Maradona.

Italy mod England – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Italy med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende torsdag. Italy plejer at nyde at møde England, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.75.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Italy og England.

Spilfiduser for kampen

Da en ny European Championship turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Italy og England er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Italy var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. England sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Italy præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Diego Armando Maradona.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Italy præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens England snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Italys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som England spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.