Jammerbugt FC skal afværge stormtropperne fra Horsens

Jammerbugt FC har fordel af hjemmebane på Sparekassen Vendsyssel Arena, når AC Horsens kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Som nummer 9 har Jammerbugt FC formået at skrabe 15 point sammen for 15 kampe. Med 24 point har AC Horsens for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Nordicbet Liga. 

Både Jammerbugt FC og AC Horsens har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. 

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 26 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

AC Horsens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC vs AC Horsens.

  • Jammerbugt FC har indkasseret mål i seneste 39 af 41 kampe;
  • Jammerbugt FC har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Jammerbugt FC mod AC Horsens

Jammerbugt FC håber på frisk start.

Jammerbugt FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. De seneste tre kampe har for Jammerbugt FC givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hobro IK med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 5-0 mod Nykøbing FC. Deres seneste opgør, mod Esbjerg fB, indbragte et point i en 2-2 kamp.

AC Horsens håber på frisk start.

Jammerbugt FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. AC Horsens har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Vejle Boldklub sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod HB Køge fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Fremad Amager blev nedlagt med 6-1.
 

 

Jammerbugt FC v AC Horsens Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i August 2021 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC møder AC Horsens med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste ene kamp i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv