Jammerbugt FC mod Esbjerg fB i Nordicbet Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 6 i stillingen har Jammerbugt FC samlet 16 point efter 23 kampe. På 21 point befinder Esbjerg fB sig rangeret som nummer 4 for 23 afviklede kampe.

Esbjerg fB er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Jammerbugt FC den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 28 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Esbjerg fB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v Esbjerg fB.

Form Jammerbugt FC mod Esbjerg fB

Jammerbugt FC er igen havnet i problemer.

Jammerbugt FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Vendsyssel FF, før FC Helsingør satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fremad Amager, der satte sig igennem med 4-1.

Esbjerg fB drømmer om at stoppe ringe stime.

Esbjerg fB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AC Horsens blev det 0-0, hvorefter Lyngby Boldklub viste sig for stærke og sejrede 0-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Hobro IK.

Jammerbugt FC vs Esbjerg fB – Seneste nyt

Jammerbugt FC v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang Jammerbugt FC mødte Esbjerg fB på Blue Water Arena eftersom der stod 2-2 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. Jammerbugt FC går ind til opgøret med en historik mod Esbjerg fB, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Jammerbugt FC og Esbjerg fB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Sparekassen Vendsyssel Arena i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe i de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Jammerbugt FC præsterede et gennemsnit på 1 goal, mens Esbjerg fB snittede 2.75 goals mål i disse. Begge hold scorede i 2 times af disse kampe.

Jammerbugt FC mod Esbjerg fB – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Mubaarak Nuh ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Esbjerg fB sætter deres lid til, at Leonel Montano kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.