Jammerbugt FC mod Fremad Amager i Nordicbet Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Jammerbugt FC indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 22 point efter 30 kampe. På de 30 runder Fremad Amager har afviklet, har de indsamlet 33 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 23 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v Fremad Amager.

 

 

 

Form Jammerbugt FC mod Fremad Amager

Jammerbugt FC fortsætter skuffende resultater.

Jammerbugt FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af Vendsyssel FF, før Hobro IK satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 2-0.

Fremad Amager fortsætter pointhøsten.

Fremad Amager er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Hobro IK, før de bankede HB Køge med 1-0. Senest blev Esbjerg fB nedlagt i en 2-3 sejr.

Jammerbugt FC v Fremad Amager Indbyrdes historik

Fremad Amager havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Jammerbugt FC og Fremad Amager ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Jammerbugt FC mod Fremad Amager – Formstærke spillere

Hold godt øje med Sekou Tidiany Bangoura, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Jammerbugt FC. For gæsterne præsterede Gustav Marcussen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.