Jammerbugt FC mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Med 22 point efter 26 kampe er Jammerbugt FC at finde på plads 6 i Nordicbet Liga. HB Køge halter efter med 31 point for 26 kampe og ligger før kampen på plads 1 i tabellen.

Jammerbugt FC har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til HB Køge i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

HB Køge vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v HB Køge.

Form Jammerbugt FC mod HB Køge

Jammerbugt FC håber på yderligere point til samlingen.

Jammerbugt FC har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Esbjerg fB med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Hobro IK. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Vendsyssel FF.

HB Køge håber på yderligere point til samlingen.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er HB Køge på udkig efter en sejr. Mod Hobro IK spillede de 1-1, før de også delte point med Fremad Amager i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Esbjerg fB.

 

Jammerbugt FC v HB Køge Indbyrdes historik

HB Køge tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i February 2022 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC går ind til opgøret med en historik mod HB Køge, der siger 1-0-1 for deres seneste 2 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Jammerbugt FC og HB Køge ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Jammerbugt FC’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.

Jammerbugt FC mod HB Køge – Formstærke spillere

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Nsungusi Effiong været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at HB Køge håber, at han kan bygge på mod Jammerbugt FC. Sidstnævnte håber til gengæld på Omar Natami til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.